Porrstjärna smutsade med datanördar

Publicerades: 7 Jun 2009, 17:01, Uppdaterades: 4 Apr 2012, 16:16

Exklusivt båsmöte med porrstjärnan Bobbi Starr på E3 fick leran att skvätta.


Den stora spelmässan E3 i Los Angeles lockade celebriteter som Steven Spielberg, James Cameron, Verne Troyer (Mini-me), Ringo Starr, och Paul McCartney.

På plats fanns även en del oväntade stjärnor. En av dem var porrstjärnan Bobbi Starr, som utsågs till Superslut of the year 2009 av X-Rated Critics organization.

Bobbi Star var där i egenskap av värdinna för att uppmärksamma rallyspelet Dirt 2. Dirt anspelar naturligtvis på leran i spelet som skvätter när bilarna sladdar runt.

Den brittiska spelutvecklaren Codemasters ansåg att Bobbi var bäst lämpad att dra uppmärksamhet till deras bås.

– Jag är en gamer, rollspel rockar, säger Bobbi Starr till Martin Lindell, och nämner att hon spelat Diablo och World of Warcraft.

Bobbi slutade att spela World of Warcraft när hon tog examen på San Jose State University, men tydligen har Mia Rose från Whorecraft försökt få henne att börja spela igen.

Men mest säger sig den mångsidiga kroppsarbetaren vara nyfiken på Wii Fit och nya Wii Fit Plus som visades på mässan. Hon säger sig även vilja "checka in de nya rörelsekontrollerna till Xbox 360" som kallas Project Natal. Dessa visades endast bakom stängda dörrar på mässan.

Jobbet som värdinna, eller boothbabe som det kallas, på spelmässan fick hon via en vän till en vän.

– Det är en del som känner igen mig och berättar att de har sett mina filmer, berättar Bobbi Starr.

Att vuxenvideoarbetare och spelbranschen jobbar ihop är inget nytt. Bobbis kollega Tera Patrick gör röstinsatser i Saint's Row 2 och i Japan händer det ofta att porrstjärnor har gästinhopp i tevespel. Men framförallt är det porrbranschen som hoppas på en hacka från den ekonomiskt enorma dataspelsförsäljningen.

Trailern som visades på E3!

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Franska Gojira spelade på Sweden Rock

Så mycket tjänar kulturens toppchefer

1 timme sedan
Regeringen har fattat beslut om nya löner för cheferna vid Sveriges kulturmyndigheter, rapporterar Magasin K.

Molly Sandén har blivit mamma – visar upp nytillskottet på Instagram

1 timme sedan
Under torsdagskvällen publicerade artisten Molly Sandén bilder på Instagram som nu får kommentarsfältet att fyllas av gratulationer. Hon har nämligen blivit mamma för första gången.

Tareq Taylor och flickvännen Sofia Ståhl hånas - på grund av detalj i fina kärleksbilden

3 timmar sedan
Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl publicerade en mysig bild på instagram. Men följarna såg någonting helt annat än en romantisk stund...

Sanna Guidetti bryter ihop under mötet med Dumpen

idag 16:46
Det är i podden "Högt i tak" som Sanna Guidetti och Rosanna Charles bjöd in Sara Nilsson och Patrik Sjöberg som driver den omdiskuterade sajten Dumpen.se.

Lita Ford: Rock'n'roll räddade livet på mig

idag 16:32
Efter snart 50 år och många vedermödor sätter Lita Ford fortfarande sin tilltro till rockmusiken. Bra musik och bra musiker dör aldrig, säger den Sweden Rock-aktuella stjärnan till TT.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.