Onsdag 1 Dec
Stockholm

Porrstjärna smutsade med datanördar

Exklusivt båsmöte med porrstjärnan Bobbi Starr på E3 fick leran att skvätta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den stora spelmässan E3 i Los Angeles lockade celebriteter som Steven Spielberg, James Cameron, Verne Troyer (Mini-me), Ringo Starr, och Paul McCartney.

På plats fanns även en del oväntade stjärnor. En av dem var porrstjärnan Bobbi Starr, som utsågs till Superslut of the year 2009 av X-Rated Critics organization.

Bobbi Star var där i egenskap av värdinna för att uppmärksamma rallyspelet Dirt 2. Dirt anspelar naturligtvis på leran i spelet som skvätter när bilarna sladdar runt.

Den brittiska spelutvecklaren Codemasters ansåg att Bobbi var bäst lämpad att dra uppmärksamhet till deras bås.

– Jag är en gamer, rollspel rockar, säger Bobbi Starr till Martin Lindell, och nämner att hon spelat Diablo och World of Warcraft.

Bobbi slutade att spela World of Warcraft när hon tog examen på San Jose State University, men tydligen har Mia Rose från Whorecraft försökt få henne att börja spela igen.

Men mest säger sig den mångsidiga kroppsarbetaren vara nyfiken på Wii Fit och nya Wii Fit Plus som visades på mässan. Hon säger sig även vilja "checka in de nya rörelsekontrollerna till Xbox 360" som kallas Project Natal. Dessa visades endast bakom stängda dörrar på mässan.

Jobbet som värdinna, eller boothbabe som det kallas, på spelmässan fick hon via en vän till en vän.

– Det är en del som känner igen mig och berättar att de har sett mina filmer, berättar Bobbi Starr.

Att vuxenvideoarbetare och spelbranschen jobbar ihop är inget nytt. Bobbis kollega Tera Patrick gör röstinsatser i Saint's Row 2 och i Japan händer det ofta att porrstjärnor har gästinhopp i tevespel. Men framförallt är det porrbranschen som hoppas på en hacka från den ekonomiskt enorma dataspelsförsäljningen.

Trailern som visades på E3!

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela