Onsdag 23 Jun
Stockholm

13-åringen super och knarkar

Men mamman belönar henne med cigaretter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

13-åringa Sam har haft fyra sexuella partners, röker på, dricker öl och har blivit avstängd från skolan över 40 gånger. Men mamma Tracy Holt, 43 år, tycker att dottern är gullig och belönar henne med cigaretter.

Tracy menar att det finns "mycket värre saker" en dotter kan göra än att röka 15 cigaretter om dagen och tror att eftersom hon själv inte blivit drabbad av cancer kommer "hon klara sig".

Tracy är av allt att döma en annorlunda mamma. Hon vet om att dottern umgås med gatugäng, dricker öl och röker på men menar att hon är glad över att Sam inte är en "riktig alkis" och för att hon inte avancerat till tynger droger.

– Jag ser ingen poäng i att straffa henne Om jag ger henne utegångsförbud straffar jag bara mig själv eftersom jag då måste stå ut med henne i huset.

–Hon är en liten komiker. Jag låter mycket av hennes fräckhet passera. Det är gulligt.

Tracy är själv en arbetslös mamma med två vuxna barn som röker dryga 20 cigaretter om dagen, som henne själv:

– Vi måste alla dö någon gång.

13-åriga Sam erkänner att hon hjälper till mer i hemmet i Gosport när hon blir mutad.

– Om mamma ber mig att städa mitt rum ignorerar jag henne. men om hon ger mig en cigg, gör jag det.

Sam blev avstängd för första gången på skolan efter att ha klättrat upp på skoltaket.

– Jag skrek åt henne och förklarade att hon inte kunde klättra upp på taket eftersom hon kunde ramla ner. Jag visste inte mer vad jag skulle göra.

Mamma Tracy tycker också att lärarna i skolan är för mesiga mot dottern.

–Nu har hon blivit förflyttad till en specialskola där det går färre elever i varje klass. Förhoppningsvis kommer de nya lärarna att bli mer strikta mot henne. Då får hon äntligen den diciplin hon behöver, säger hon till Telegraph.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela