Blondinbella super för mycket

Blogginläggen om sprit blev för många. Nu har socialtjänsten kopplats in.


Isabella Löwengrip - mer känd som bloggprinsessan Blondinbella - har inte ens fyllt 18. Men redan festar hon som det. Drinkar. Mingel. Vinkvällar. Fester. Mer drinkar. Något som Blondinbella noggrant har dokumenterat i sin succéblogg. Men efter det här har socialtjänsten kopplats in. Blondinbella dricker helt enkelt för mycket.

– De ringde hem till min mamma och ville utreda det, säger Isabella Löwengrip till Aftonbladet.

Bloggerskan har haft det svårt på senare tid. Inte nog med att hon får utstå en hel del kritik för sin provocerande blogg. Under en semester i Italien utsattes hon för ett våldtäktsförsök. Något som nyligen gjorde att hon bröt ihop. Men Blondinbella slår ifrån sig.

– Man måste få ta ett glas vin ibland även om man är 17 år? Det är mer upprörande att de lägger pengar på sådant här när det finns barn som verkligen far illa, säger hon till Aftonbladet.

Se Blondinbella på The Voice:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.

Hedersguldpalm till japanska animatörer

igår 17:34
För första gången ges hedersguldpalmen i Cannes till en grupp och det är den japanska animationsstudion Ghibli som får ta emot priset.