Lördag 13 Aug
Stockholm

Flygande tefat filmade i Turkiet

Ny UFO-film utmaning för forskarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den turkiske nattvakten Yalin Yalmans film som ni kan se här nedan har slagit ner som en bomb bland ufologer världen över. Den 42-årige Yalman har filmat över två och en halv timma när ett flygande föremål som liknar de klassiska "Flygande tefaten" från science fiction-berättelser svävar över Kumburgaz utanför Istanbul.

– Jag vet inte vad det här är. Vi filmade dem vid flera tillfällen och de är totalt okända för oss. Jag blev helt till mig när jag såg dem och jag vill att världen ska veta att UFO:n verkligen existerar, säger Yalcin Yalman till The Sun.

Filmmaterialen är överlämnat till ett turkiskt UFO-forskningscenter.

– Vi har pratat med alla vittnen och har utförd en detaljerad analys av hela det två och en halv timma långa filmmaterialet. Efter att ha genomfört analysen kom vi till slutledningen att den här videofilmen är hundra procent äkta, säger UFO-forskaren Haktan Akdogan till The Sun.

Frågan är vilket genomslag filmen kommer att få utanför UFO-världen. Haktan Akdogan är säker på sin sak.

– Bilderna som är fångade på bild kommer sannolikt ha ett otroligt genomslag runt om i världen och de är de viktigaste UFO-bilderna som någonsin har fångats på kamera.

Se den sensationella UFO-filmen:

Haktan Akdogan och Yalin Yalman förklarar oklarheter om filmen:

Del 2:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.