AK-47 ingår i bilköp

En bilhandlare i USA erbjuder ett gratis maskingevär till alla kunder.


KANSAS, USA. Vapengalna bilförare i USA har fått en ny leksak att uppgradera sina fordon med. Ett maskingevär av modellen AK-47 medföljer i alla bilköp hos en bilhandlare i Kansas.

Till och med slutet av augusti kommer Max Motors ha detta erbjudande enligt Mark Muller, ägaren till företaget. Det skriver i dag The Daily Express.

Tilltaget har visat sig vara bra för försäljningen, den senaste månaden har bilhandlaren sålt 35 bilar mer än vanligt.

Muller, 49, anser att marknadsföringen är ett sunt sätt att öka försäljningen då han samtidigt ser till att hans medmänniskor är väl skyddade.

–Alla är rädda för tillfället. Det går inte at få tag på ammunition för den har tagit slut slut hos återförsäljarna och vapen börjar bli en bristvara. Så jag tänkte att det här var en bra idé.

De enda personerna som är oansvariga är de som inte skyddar sig själva säger Mark Muller till tidningen.

Muller tillstår dock att det är ett skamlöst sätt att sälja bilar. På frågan om han tror att handgrantar skulle kunna bli hans nästa försäljningknep svarar han skrattandes.

– Om jag kunde så skulle jag göra det.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man anhållen för våldtäkt utomhus i centrala Åre

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.