Torsdag 13 Maj
Stockholm

Alienbaby tros ha hittats - forskare i chock

Bonde dränkte "alienbaby" i flera timmar. Sedan dog han i något som spekuleras vara en mystisk hämndattack.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Varelsen kan vara en riktig alienbaby eller vara en del i tidernas bluff. Och var den orsaken till en en mexikansk bondes mystiska död? Frågorna hopar sig efter att forskare tagit prover och undersökt varelsen.

Den mexikanske UFO-experten Jaime Maussan, 56, som var först med att släppa nyheten om "alienbabyn" har redan avfärdat att det skulle röra sig om en bluff.

Redan i 2007 avslöjade mexikansk teve att något som såg ut som en alienbaby hittats av bonden Marao Lopez i landet. Han blev vettskrämd och dränkte varelsen i ett dike, skriver Bild.

I slutet av förra året överlämnade bonden kadavret till forskare som har tagit DNA-prover och röntgat kroppen. Enligt Lopez tog det honom tre försök att dränka varelsen och han tvingades hålla den under vatten i flera timmar.

Trots forskarnas tester och undersökningar kan de inte fastställa dess art. Dess skelett påminner om en ödlas, och tänderna har inte samma rötter som hos en människa. Den kan också hålla sig under vatten under en längre tid.

Däremot har den flera mänskliga drag. Dess hjärna var väldigt stor, särskilt dess bakre sida. Forskarna har därför dragit slutsatsen att den var väldigt intelligent.

"Alienbabyn" har förstummat forskarna, och något som chockat lokalinvånarna är att bonden Lopez mystiskt har gått bort. Enligt den amerikanske UFO-experten Joshua P Warren brann Lopez inne i en bil, som var parkerad vid sidan av en väg, skriver Bild.

Eldflammorna hade tydligen högre temperatur än vanligt. Det ryktas även att föräldrarna till varelsen, som Lopez dödade, hämnades i sin tur genom att ta livet av bonden.

Grannar till Lopez har även sett en annan alienbaby, men den ska enligt uppgifter ha sprungit iväg när grannarna närmade sig den, skriver Bild.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela