Alienbaby tros ha hittats - forskare i chock

Bonde dränkte "alienbaby" i flera timmar. Sedan dog han i något som spekuleras vara en mystisk hämndattack.


Varelsen kan vara en riktig alienbaby eller vara en del i tidernas bluff. Och var den orsaken till en en mexikansk bondes mystiska död? Frågorna hopar sig efter att forskare tagit prover och undersökt varelsen.

Den mexikanske UFO-experten Jaime Maussan, 56, som var först med att släppa nyheten om "alienbabyn" har redan avfärdat att det skulle röra sig om en bluff.

Redan i 2007 avslöjade mexikansk teve att något som såg ut som en alienbaby hittats av bonden Marao Lopez i landet. Han blev vettskrämd och dränkte varelsen i ett dike, skriver Bild.

I slutet av förra året överlämnade bonden kadavret till forskare som har tagit DNA-prover och röntgat kroppen. Enligt Lopez tog det honom tre försök att dränka varelsen och han tvingades hålla den under vatten i flera timmar.

Trots forskarnas tester och undersökningar kan de inte fastställa dess art. Dess skelett påminner om en ödlas, och tänderna har inte samma rötter som hos en människa. Den kan också hålla sig under vatten under en längre tid.

Däremot har den flera mänskliga drag. Dess hjärna var väldigt stor, särskilt dess bakre sida. Forskarna har därför dragit slutsatsen att den var väldigt intelligent.

"Alienbabyn" har förstummat forskarna, och något som chockat lokalinvånarna är att bonden Lopez mystiskt har gått bort. Enligt den amerikanske UFO-experten Joshua P Warren brann Lopez inne i en bil, som var parkerad vid sidan av en väg, skriver Bild.

Eldflammorna hade tydligen högre temperatur än vanligt. Det ryktas även att föräldrarna till varelsen, som Lopez dödade, hämnades i sin tur genom att ta livet av bonden.

Grannar till Lopez har även sett en annan alienbaby, men den ska enligt uppgifter ha sprungit iväg när grannarna närmade sig den, skriver Bild.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rysk robotattack mot Charkiv

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

1 timme sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

2 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

igår 22:16
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

igår 22:08
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.