Skandinaviska ufon hos britter?

- 22/03/2009, 21:25 -

En skandinavisk utomjording har observerats i Storbritannien.

Uppgifter om utomjordingar, varav en med skandinavisk accent, och ufon på 80- och 90-talen togs på så stort allvar att de hamnade på brittiska ministrars bord. Det framgår av dokument vars hemligstämpel hävdes i helgen.

Dokumenten är från perioden november 1987-april 1993. Hela 1 200 anmälningar om ufon kom in till Storbritanniens försvarsdepartement, som faktiskt har en "UFO desk" (ett ufo-kontor).

Mest spännande verkar fotografier tagna den 4 augusti 1990 ha ansetts vara. Den skotska tidningen Daily Record bad myndigheterna kommentera fotona, som visar ett diamantformat föremål som sades ha svävat i luften i tio minuter och sedan försvunnit i hög fart.

"Dylika historier når vanligen inte ministernivå", heter det i en tjänstemannaanteckning, som fortsätter att de ministrar som informerats i ärendet borde svara medierna att "inga slutsatser dragits om det stora diamantformade objektet".

En annan fil handlar om en kvinna som ringde till flygvapnet och berättade att hon kontaktats av en mystisk man när hon var ute med hunden den 20 november 1989. Med "skandinaviskaktig accent" ska mannen ha sagt att han och flera andra utomjordingar låg bakom de mystiska mönster och figurer som ibland dyker upp i sädesfält.

Dokumenten kommer att vara gratis tillgängliga på internet under en månad.

Världens mest populära UFO-jägare:

Skrivet av: