Pojke sköt mor efter gräl om disken

Mamman bad pojken att göra lite hushållssysslor. Då sköt han henne.


ARIZONA. Det var någon gång under förra året som händelsen inträffade i Arizona, USA. Pojkens mamma gjorde vad mammor gör och bad honom att göra lite hushållssysslor.

Men den tolvårige pojken vägrade, vilket ledde till en liten dispyt mellan de båda. Till slut fick han nog. Tolvåringen gick in i sitt sovrum och hämtade där en pistol. Helt sonika sköt han sedan sin mor åtta gånger. Allt för att slippa disken.

Pojkens advokat hävdar att han inte dödade sin mor med flit och att han är ett offer för övergrepp.

Den 23 januari ställs han inför rätta, då man fann honom skyldig för mord. Men under lagen som gäller i staten kan han bara hållas frihetsberövad tills det att han fyller 18, skriver Channel 4.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Örebro rapporterar om brand

Förberedde kokainsmuggling – hamnanställd döms

En man som varit anställd i Helsingborgs hamn i närmare 30 år döms, tillsammans med en 49-årig man, till två års fängelse vardera för bland annat förberedelse till synnerligen grov narkotikasmuggling.

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter. Han fälls för 14 fall av bedrägeri mot sina klienter.

Kommer USA att förbjuda Tiktok?

Sälj eller försvinn. Det är budskapet från amerikanskt håll när Tiktok ska upp i senaten. Men vad handlar bråket om den "kinesiska" appen egentligen om?

Lessebo: Polisen rapporterar om brand

"Larm om brand i flerfamiljshus", skriver polisen på sin hemsida.

Betalade inte för rävringen – auktion tas om

Kronofogden sålde en rävring som ska ha tillhört en person i Foxtrotnätverket för 66 500 kronor – men köparen betalade inte. Nu väntar ny auktion, skriver Expressen.