Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sluggerpanda attackerade turist

Nyheter | 24/01/2009 19:50

110 kilo tung monsterpanda gick till attack mot turist.

Pandor förknippas vanligtvis med allt annat än blodiga vansinnesattacker, men djurets rykte som bambuknaprande trädkramare är betydligt överdrivet. En våldsbenägen panda vid Beijings Zoo har nyligen bitit sin tredje turist på två år.

Monsterpanda

Den 110 killo tunga monsterpandan Gu Gu attackerade en man som tog sig in i det till synes fredliga djurets inhägnad för att hämta en leksak som hans son råkat tappa över stängslet.

Rätt som det var gick Gu Gu till attack och tog ett fast tag om mannens ben med sina grova tänder och vägrade släppa förrän djurparkspersonalen bände upp käkarna med hjälp av redskap, uppger Breitbart.

Bet tillbaka

Det är inte första gången den våldsamma och förmodat mediekåta pandan dyker upp i tidningar världen över. 2007 attackerade Gu Gu en kraftigt berusad turist som hoppade in i pandans inhägnad och försökte krama honom.

Den gången fick emellertid Gu Gu smaka på sin egen beska medicin när turisten helt sonika bet tillbaka.

Klicka på pilarna ovan för att se vårt stora pandabildspel.

Se en annan pandaattack:

Skrivet av: