Torsdag 23 Sep
Stockholm

UFO-feber i Grekland

"Föremålet liknade en ljus stjärna."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

GREKLAND. Grekland har drabbats av UFO-feber sedan tre piloter oberoende av varandra har rapporterat in iakttagelser av samma främmande luftburna farkost.

Händelsen inträffade för över ett år sedan men har tystats ned av grekiska myndigheter som hävdar att det var planeten Venus som piloterna iakttagit.

– Föremålet liknade en ljus stjärna och skiftade skepnad hela tiden, rapporterade piloten på ett flygplan på väg från Aten till London, enligt The Sun.

Identisk iakttagelse

Samtidigt rapporterade en pilot från ett annat flygplan in en närmast identisk iakttagelse. Iakttagelsen bekräftades även av kontrolltornet vid Atens flygplats, där anställda såg hur föremålet färdades över himlen.

Grekiska flygvapnet följde föremålets färd från en radarstation i Parintha, beläget i närheten av Aten. Uppgifter från militärt håll beskriver ett ovanligt ljust föremål som färdades i en otrolig hastighet och inte passar in i beskrivningen av något på jorden känt föremål.

Flygvapnet skickade upp två militärplan för att ta sig en närmare titt på föremålet, men innan de hann nå fram försvann det plötsligt i mycket hög hastighet.

Se ett klipp med andra UFO-observationer:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela