Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu kan du gömma din porr på datorn

Nyheter | 18/02/2009 15:57

Med Goodbyehello kan du enkelt gömma vad du vill.

Vi har alla mappar och filer på datorn som av olika anledningar vi inte vill andra ska se. Nu har programmet Goodbyehello kommit som lösningen på problemet, skriver idg.se. Programmet fungerar så att den gör dessa mappar osynliga på precis samma sätt som Apples operativsystem MAC OS X har dolt systemmappar som användaren inte har ett behov att se.

Däremot betyder inte detta att dina känsliga filer och mappar inte lätt går att hitta. Du hittar dom genom att söka upp dom genom menyer eller genom att skriva in sökvägen. Goodbyehello bygger snarare på att oönskade besökare av ens dator inte ska kunna hitta mappar de inte vet att de letar efter. Om man vet vad man letar efter så finns mapparna fortfarande kvar och är lätta att hitta. Men nästa gång någon bara vill låna din dator lite snabbt så kan du vara lite trygg med att de i alla fall inte kan se dina känsliga mappar.

Skrivet av: