Femtonåriga elever fick tvillingar

Babyansiktes-Alfie får oväntad uppföljare med tvillingar när Storbritannien skakas på nytt.


MERSEYSIDE. Den rafflande debatten om jätteunga föräldrar i Storbritannien tar ny fart. Två femtonåriga klasskamrater, som fattade tycke för varandra under en kväll, har fått tvillingar. Trots deras unga ålder är Sammii Humphries och Daniel Sargent övertygade om att de kommer att bli perfekta föräldrar till nyfödda Liam och Ryan.

Tvillingarna anlände i anslutning till att Storbritannien har varit i uppror efter att rikskände Alfie Patten, med babyansikte, blev pappa.

Humphries blev gravid vid fjorton års ålder och hade ingen aning om att hon väntade barn förrän hon kände något som sparkade inom henne och gick till en klinik för undersökning. Gymnasieleven fick veta att hon redan var i 22:a veckan.

– Jag blev chockad och upprörd. Jag visste inte hur jag skulle berätta detta för min mamma, säger Humphries till The Sun.

– Familjeavdelningen bad mig att komma dit. Min första reaktion var chockbetonad, särskilt när de sa att det var tvillingar. Men vad kan man göra? Daniel stannade här hos oss med Sammii den annorlunda kvällen, och givetvis hände det. Man kan inte stoppa unga par när de väl är igång. Om de inte var här hade de bara gått någon annanstans, säger Humphries mamma Janet till The Sun.

Femtonåringarna går i samma klass vid Meols Cop High School i Southport, Merseyside.

– De tar föräldraskapet på allra största allvar, samtidigt som de pluggar inför sin examen, säger deras lärare Alison Heaton till The Sun.

Se bilder på de lyckliga föräldrarna och tvillingarna här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

1 timme sedan
Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.