Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Caine gift i 35 år - aldrig otrogen

Nöje | 13/02/2009 10:26

En riktig drömhistoria lagom till Alla hjärtans dag.

Michael Caine är en riktig hedersknuffe. Trots att han varit en av damernas favorit sedan filmen var svartvit har han varit sin fru Shakira trogen i 35 år.

Caine har prövats flera gånger. I sin karriär har han bland annat spelat cassanovan Alfie och konkubinaten Thomas Fowler.

– Du kan komma till inspelningen och det är världens vackraste kvinnor och regissören säger "ta av dig kläderna och lägg dig i sängen", säger Michael 75 år till Mirror.

För att bedyra sin kärlek till Shakira ger han otroliga komplimanger med en avslutande skruv.

– Det är stora fresteler så jag bestämde mig för att aldrig gifta mig med någon som inte var lika vacker som kvinnorna jag arbetade med. Och jag gifte mig med en kvinna som faktiskt är vackrare än de flesta jag arbetat med. Så frestelsen har alltid funnits där hemma. Därför sprang jag alltid hem efter jobbet för frestelsen, säger Caine till Mirror.

Han stred som ung i andra världskriget och där lärde han sig vikten av ett långt förhållande.

Caine upptäckte Shakira en före detta Fröken Guyana i en reklamkampanj. Han bad direkt om hennes nummer och ringde och raggade tills han fick fram en träff.

Oavsett om Caine ljuger eller inte var han åtminstone trogen i förhållandets början då de fick dottern Natasha, 35 år.

Alfie från 1966:

Skrivet av: