Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

DNA-provet krossar 13-årige Alfies pappadröm

Nyheter | 19/05/2009 08:22

14-årige Tyler Barker hann före Alfie Patten.

En 14-årig pojke visar sig vara den riktiga pappan till barnet som 13-årige skolpojken Alfie Patten trodde var hans. Därmed har hans pappadröm krossats efter att DNA-provet intygar att Tyler Barker är pappa till barnet.

– Alla mina klasskamrater har retat mig om det, men det är inte roligt. Det är allvarligt. Att ha sex med henne var det största misstaget jag någonsin har gjort i mitt liv. Jag önskar att jag aldrig träffat henne, säger Alfie Patten till The Sun.

Patten, som har en tioårings drag, var säker på att han hade gjort 15-åriga flickvännen Chantelle Stedman med barn. Storbritannien fruktade för att han blivit landets yngsta pappa. Toryledaren David Cameron larmade om att fallet väcker allvarliga frågor om om det moderna Storbritannien. Det blev nästan som en borgfred när den orolige premiärministern Gordon Brown intygade att regeringen gör allt för att stoppa tonårsgraviditeter.

Skrivet av: