Mormondelstat toppar porrsurfarliga

Grattis Utah, ni är de flitigaste porrkonsumenterna i USA.


De flitigaste porrkonsumenterna i USA finns i mormondelstaten Utah. En studie visar att fem av 1 000 hushåll där har ett abonnemang till en porrsajt.

Rapporten, som är gjord på Harvards universitet, visar att ödedelstaten Alaska kom på en god andra plats medan innevånarna i delstaten Montana var de minst porrintresserade. Där var det knappt två personer av 1 000 som betalade för vuxensurfning.

I delstater med lagar mot homosexuella partnerskap konsumerar medborgarna 11 procent mer porr än andra, enligt genomgången av stora amerikanska porrsajters kunder från 2006 och två år framåt.

Kopplingen mellan politiska preferenser och porr var också tydliga: Av de tio delstater där nätporr var vanligast röstade åtta på John McCain i presidentvalet. Av de tio minst porrköpande staterna dominerades sex av Barack Obama-anhängare.

Se MSNBC:s Willie Geists inslag om de porrgalna Utahborna

Visit msnbc.com for , , and

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Börsen väntas vända upp

Morgonens nyheter 22 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Embracer delas upp i tre bolag

Spelutvecklaren Embracer ska delas upp i tre separata noterade bolag på Stockholmsbörsen, föreslår styrelsen enligt ett pressmeddelande.

Efter Børsenbranden – brandmännen snart klara

Räddningstjänsten i Köpenhamn är på väg att packa ihop och avsluta sitt arbete vid Børsen. Det säger beredskapschef Jakob Vedsted Andersen under en pressträff på måndagsmorgonen.

Frågetecknen hopar sig kring Tesla

1 timme sedan
Massuppsägningar, usla försäljningssiffror och konkurrens från kinesiska uppstickare. Teslas problem har flockat sig inför stundande delårsrapport. En av utmaningarna delar man dock med hela elbilsbranschen.

Ja till tuffare tag mot gängen i Ecuador

1 timme sedan
Väljarna i Ecuador har med klar majoritet röstat ja till tuffare tag mot de kriminella gängen, enligt landets valmyndighet som hänvisar till en preliminär rösträkning.