Mormondelstat toppar porrsurfarliga

Grattis Utah, ni är de flitigaste porrkonsumenterna i USA.


De flitigaste porrkonsumenterna i USA finns i mormondelstaten Utah. En studie visar att fem av 1 000 hushåll där har ett abonnemang till en porrsajt.

Rapporten, som är gjord på Harvards universitet, visar att ödedelstaten Alaska kom på en god andra plats medan innevånarna i delstaten Montana var de minst porrintresserade. Där var det knappt två personer av 1 000 som betalade för vuxensurfning.

I delstater med lagar mot homosexuella partnerskap konsumerar medborgarna 11 procent mer porr än andra, enligt genomgången av stora amerikanska porrsajters kunder från 2006 och två år framåt.

Kopplingen mellan politiska preferenser och porr var också tydliga: Av de tio delstater där nätporr var vanligast röstade åtta på John McCain i presidentvalet. Av de tio minst porrköpande staterna dominerades sex av Barack Obama-anhängare.

Se MSNBC:s Willie Geists inslag om de porrgalna Utahborna

Visit msnbc.com for , , and

Skrivet av:

Senaste nytt

Stora skillnader i var vårdpersonalen finns

Oväntat bakslag för fransk industri

Frankrikes industriproduktion ökade med 0,8 procent i januari jämfört med samma månad i fjol, enligt den franska statistikbyrån Insee.

Elvaåring gjorde järnåldersfynd i skånska myllan

När elvaårige Christian Emil Sønnichsen satte spaden i jorden i skånska Uppåkra hittade han ett 1 500 år gammalt föremål från folkvandringstiden, en förgylld agraff.

Nytt rekord för bitcoins marknadsvärde

Bitcoinkursen kretsar nära historiska rekordnivåer och det samlade värdet på alla bitcoin i världen är nu uppe på rekordhöga 1 350 miljarder dollar, enligt Coingecko.

Turkiet: Fler Mossad-medarbetare gripna

Sju personer har gripits i Turkiet misstänkta för att ha sålt information till Israels underrättelsetjänst Mossad, skriver den statliga turkiska nyhetsbyrån Anatolia. En av de misstänkta uppges vara privatdetektiv.

Tjänstesektorns tillväxt bromsar in

Inköpschefsindex för tjänster sjönk till 50,5 i februari, skriver Swedbank och Silf i ett pressmeddelande. Det kan jämföras med reviderade 51,5 i januari.