En kvinna mördade sin pojkvän när han inte gillade hennes aktiviteter på Facebook.
En kvinna mördade sin pojkvän när han inte gillade hennes aktiviteter på Facebook. - Foto: GUS RUELAS / AP / SCANPIX

Mördade pojkvän efter bråk om Facebook

En kvinna mördade sin pojkvän när han inte gillade vad hon gjorde på Facebook.


SAN JUAN. 27-åriga Wilnilia Sanchez Falcon är misstänkt för att ha mördat sin pojkvän Jesus Rivera Algarin efter att de bråkat om Facebook.

Orsaken till mordet ska vara att Algarin inte tyckte om vad Falcon gjorde på Facebook. Efter ett stort gräl ska Wilnilia hämtat en kniv och sedan knivhuggit sin 25-åriga pojkvän i bröstet.

Oklart varför

Wilnilias två barn var i huset samtidigt som det hände men det är oklart om barnen blev vittnen till mordet. Exakt vad det var på Facebook som startade bråket vill polisen inte avslöja, rapporterar Huffington Post

/
Senaste nytt

Tillväxtmål på fem procent för Kina

FN: Fångna Gazabor traumatiserade

1 timme sedan
Många av de Gazabor som återvänder efter att ha frihetsberövats av israeliska styrkor har traumatiserats, uppger Philippe Lazzarini, chef för FN:s flyktingorgan Unwra på måndagen.

Personalvarsel kvar trots vårdmiljarder

2 timmar sedan
Flera regioner kommer att göra personalneddragningar trots regeringens besked om sex miljarder i tillskott för 2024, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Polisen i Skellefteå rapporterar om mord / dråp

2 timmar sedan
"Tre personer förda till sjukhus med allvarliga skador, en person gripen som misstänkt för Försök till Mord. Utredning pågår.", skriver polisen på sin hemsida.

Hett svartlut läcker från bruk – "90 grader"

igår 22:52
En tank med svartlut läcker på Billingsfors bruk i Bengtsfors kommun. Läckaget riskerar att rinna ut i närliggande Laxsjön.

Polisen i Malmö rapporterar om bråk

igår 22:50
"Bråk mellan ordningsvakt och allmänhet, Värnhem.", skriver polisen på sin hemsida.