Tisdag 30 Nov
Stockholm

Professorn får gratis medlemskap på porrsajt

Skola
Professorn får gratis medlemskap på porrsajt. Foto: Bildkälla: Shutterstock

Porrprofessorn som tittade på ett till synes olämpligt klipp i föreläsningssalen belönas av sajten Pornhub som han var inne och surfade på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Förskollärare visade upp porrfilm

I januari gjorde en förskollärare i Frankrike ett mer ödesdigert misstag. Hon laddade ner något hon trodde var en tecknad film. Sedan startade hon den utan att själv titta igenom filen - och lämnade klassrummet för att ringa ett samtal. När hon kom tillbaka satt barnen och tittade på porr, uppger Le Figaro.

WAGENINGEN. Han portades från Wageningens universitet. Anledningen var att han tittade på porr - och glömde att datorn var kopplad till projektorn. Nu kan han den belgiske porrprofessorn trösta sig med ett premiummedlemskap på Pornhub.

Enligt Daily Dot ska företagets sociala medier-ansvarige, Katie, själv ha gått in i tråden om fallet på den sociala länktipsningssidan Reddit.

"Vi vill erbjuda honom ett gratis premiummedlemskap. Säg åt honom att mejla oss", skrev hon i ett inlägg.

Andra vill också ha

Givetvis passade då en annan användare på att fråga om han också kunde få ett gratis medlemskap om han gjorde något liknande.

"Visst, lägg upp en bild på Pornhub i ett klassrum med minst 20 personer som tittar så skickar jag en t-shirt eller ett premiummedlemskap", svarade Katie.

Det är oklart om användaren tänker göra det.

I december hamnade en annan professor i blåsväder, just på grund av Pornhub. På projektorn i klassrummet visades ett mejl han fått från sajten med info om sitt användarkonto.

Kommentera
Kopiera länk
Dela