Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Professorn får gratis medlemskap på porrsajt

- 27/02/2013, 12:13 -
Skola

Professorn får gratis medlemskap på porrsajt

Bildkälla: Shutterstock

Porrprofessorn som tittade på ett till synes olämpligt klipp i föreläsningssalen belönas av sajten Pornhub som han var inne och surfade på.

WAGENINGEN. Han portades från Wageningens universitet. Anledningen var att han tittade på porr - och glömde att datorn var kopplad till projektorn. Nu kan han den belgiske porrprofessorn trösta sig med ett premiummedlemskap på Pornhub.

Enligt Daily Dot ska företagets sociala medier-ansvarige, Katie, själv ha gått in i tråden om fallet på den sociala länktipsningssidan Reddit.

"Vi vill erbjuda honom ett gratis premiummedlemskap. Säg åt honom att mejla oss", skrev hon i ett inlägg.

Andra vill också ha

Givetvis passade då en annan användare på att fråga om han också kunde få ett gratis medlemskap om han gjorde något liknande.

"Visst, lägg upp en bild på Pornhub i ett klassrum med minst 20 personer som tittar så skickar jag en t-shirt eller ett premiummedlemskap", svarade Katie.

Det är oklart om användaren tänker göra det.

I december hamnade en annan professor i blåsväder, just på grund av Pornhub. På projektorn i klassrummet visades ett mejl han fått från sajten med info om sitt användarkonto.