Skola
Professorn får gratis medlemskap på porrsajt - Foto: Bildkälla: Shutterstock

Professorn får gratis medlemskap på porrsajt

Porrprofessorn som tittade på ett till synes olämpligt klipp i föreläsningssalen belönas av sajten Pornhub som han var inne och surfade på.


Förskollärare visade upp porrfilm

I januari gjorde en förskollärare i Frankrike ett mer ödesdigert misstag. Hon laddade ner något hon trodde var en tecknad film. Sedan startade hon den utan att själv titta igenom filen - och lämnade klassrummet för att ringa ett samtal. När hon kom tillbaka satt barnen och tittade på porr, uppger Le Figaro.

WAGENINGEN. Han portades från Wageningens universitet. Anledningen var att han tittade på porr - och glömde att datorn var kopplad till projektorn. Nu kan han den belgiske porrprofessorn trösta sig med ett premiummedlemskap på Pornhub.

Enligt Daily Dot ska företagets sociala medier-ansvarige, Katie, själv ha gått in i tråden om fallet på den sociala länktipsningssidan Reddit.

"Vi vill erbjuda honom ett gratis premiummedlemskap. Säg åt honom att mejla oss", skrev hon i ett inlägg.

Andra vill också ha

Givetvis passade då en annan användare på att fråga om han också kunde få ett gratis medlemskap om han gjorde något liknande.

"Visst, lägg upp en bild på Pornhub i ett klassrum med minst 20 personer som tittar så skickar jag en t-shirt eller ett premiummedlemskap", svarade Katie.

Det är oklart om användaren tänker göra det.

I december hamnade en annan professor i blåsväder, just på grund av Pornhub. På projektorn i klassrummet visades ett mejl han fått från sajten med info om sitt användarkonto.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

IS uppges ha dödat syriska soldater

1 timme sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

1 timme sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.