Budgivning: 670 000 för lyxig sexdockas oskuld

- 08/03/2013, 20:03 -
Auktionen avslutas den 31:a mars.
1 av 2

Auktionen avslutas den 31:a mars.

Printscreen / Sexonico

Valentina är inte som alla andra sexdockor. Prislappen är betydligt högre.
2 av 2

Valentina är inte som alla andra sexdockor. Prislappen är betydligt högre.

Printscreen / Sexonico

Uppblåsbar sexdocka. Oskuldstrenden fortsätter att växa i Brasilien - denna gång är det däremot inte en mänsklig oskuld som auktioneras ut: "Hon har gröna ögon, fylliga bröst och en kropp som ger upphov till avundsjuka".

Nyheter24 har tidigare skrivit om brasilianskan Catarina Migliorini, som blev miljonär på sin oskuld i slutet på 2012, och hennes efterföljare Rebecca Bernardo som säljer oskulden för att hjälpa sin mamma. Men oskulder tycks vara ett fortsatt hett ämne i Brasilien - och inte bara mänskliga oskulder. 

Den brasilianska online-sexshoppen Sexônico går nämligen steget längre med deras nya produkt. Det vill säga, en lyxig sexdocka som säljs till högstbjudande.

"Hon har gröna ögon, fylliga bröst och läppar och en kropp som ger upphov till avundsjuka hos alla kvinnor", så beskrivs dockan enligt Huffington Post.

Uppe i 670 000

I dagsläget är det högsta budet på sexdockan, som kallas Valentina, uppe i motsvarande 670 000 kronor.

Det kommer däremot bli svårt för Valentina att slå Catarina Migliorinis slutgiltiga bud. Den 20-åriga brasilianskan fick nämligen motsvarande fyra miljoner när hon sålde sin oskuld i december. 

Budgivningen på sexdockan slutar den 31:a mars. Se vad som ingår i auktionen i faktarutan.