Övergiven hund räddades – med Google Street View

En fantastisk liten historia om hur gatuhunden Sonya räddades kvar i livet.


LOS ANGELES. Hunden Sonya levde övergiven på gatorna. Då räddades hon av en omtänksam främling, ett djurhem – och Google Street View.

Det efter att Jennifer Velasquez meddelat djurhemmet att hon hade sett en illa medfaren hund på Google Street View. Mirakulöst var Sonya kvar på exakt samma plats när Eldad Hagar anlände till platsen och tog med sig Sonya tillbaka till djurhemmet.

Nu har hon, efter hela tio år på gatorna, tagits om hand av en veterinär och har fått flytta in hos en ny familj, skriver Mirror.

Se hennes fantastiska historia:

/
Senaste nytt

Dryck på Systembolaget stoppas – måste förstöras: "Helt galet"

Man i 75-årsåldern blev nästan blind – fick vänta "orimligt länge" på vård

Det dröjde så länge innan en man fick hjälp av ögonmottagningen att han nästan hann bli helt blind. Mannen hade redan hos en optiker visat tecken på sjukdom i gula fläcken.

Putin ställer som väntat upp i vårens val

Rysslands president Vladimir Putin ställer upp i nästa års presidentval som hålls i mars, rapporterar ryska statliga medier. Det innebär att han tillåts hålla kvar sitt orubbliga grepp om makten i minst sex år till.

Riksbanken: Inflationstrycket avtar verkligen

Per Jansson, vice riksbankschef ser allt mer positivt på inflationsläget. I ett tal i Malmö kommenterade han de senaste inflationssiffrorna:

Ringhals 4 uppe i full effekt i eftermiddag

1 timme sedan
Ringhals kärnkraftsreaktor 4 ökar produktionen igen efter att ha levererat el på halv effekt i ett par dagar. Klockan 17 ska full effekt ha uppnåtts, uppger Ringhals presschef Anna Collin till TT.

Larm om beväpnad man vid skola – eleverna inrymda

1 timme sedan
En skola i Karlstad har inrymts efter uppgifter om att en beväpnad person ska ha synts till i närheten av skolan, rapportera Nya Wermlands-Tidningen.