Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Antiabort-app hävdas rädda liv genom bön

- 25/01/2014, 16:45 -
Online for Life.
1 av 3

Online for Life.

Hur det här går ihop förstår inte vi heller. Ta siffrorna med en rejäl nypa salt.
2 av 3

Hur det här går ihop förstår inte vi heller. Ta siffrorna med en rejäl nypa salt.

Den dagliga bönen är avklarad.
3 av 3

Den dagliga bönen är avklarad.

Du vet när man är abortmotståndare (absolut inte) och ber varje dag för att rädda foster som andra inte längre kan eller vill behålla i sin livmoder. Det finns en app för det. Den heter Life Online.

USA. (Var annars?) Det kanske är den mest överflödiga appen på marknaden. Online for Life är skapad av Anti-abort aktivister. 

Vad appen gör? Ingenting. Du loggar in och ber – det är egentligen allt. 

Ibland får du ett meddelande där en gravid kvinna har lockats in på ett gravditetscenter en så kallad PRC–klink som ofta startas bredvid en abortklinik. Dessa mottagningar är ökända för att mata kvinnor med lögner, för att skrämmas till att behålla barnet. 

Ditt jobb på appen är alltså att be, varje dag. Sedan loggas dina böner, skriver Gawker

I slutändan får anävdaren en lista över hur många personer du bett för som faktiskt har bokat ett möte på en PRC-klinik. Appen skickar sedan ut en siffra (oklart vad den baseras på) som säger hur många som bestämde sig för att behålla sina barn tack vare bönerna.