Här är han – den seriedansande polisen

Polis, polis, dansande polis! Visst borde fler poliser släppa loss lite?


NEW ORLEANS. Det är inte speciellt ofta man ser poliser ha riktigt, riktigt roligt. Om det inte är under Mardi Gras förstås.

Den här filmen på två dansanta poliser börjar bli viral nu, och det är inte speciellt konstigt.

Det svänger ju!

När det gäller den äldre gråhårige polismannen som tar störst plats i klippet så är det inte första gången han får uppmärksamhet för sina danskunskaper. Faktum är att Winston Harbin verkar vara något av en seriedansare.

Han fångades på film när han dansade loss ytterligare en gång under årets festival.

Och det går långt tillbaka. Till Nola.com säger Harbin att han lärde sig dansa under Halloweenfester på 1970-talet. Och sen har det bara fortsatt. När en av hans döttrar skulle gifta sig lärde han sig dansen "Wobble", som är den han utför i det första klippet, säger han till tidningen.

En dans som han för övrigt praktiserade redan under förra årets festival.

Harbin kanske är den bäste, men han är inte direkt den ende polisen som gillar att svinga på de lurviga. Även om polisen i Sverige främst verkar ha en grej för, den numera lyckligtvis mer eller mindre utdöda, Harlem shake.

Här är det polisen i Södertälje som briljerar (?)

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.

Miljarder ska rädda kvar halvledarjätte

1 timme sedan
Den nederländska regeringen tänker satsa många miljarder för att försäkra sig om att globala företag som halvledarjätten ASML inte flyttar från landet.

SOHR: Många soldater dödade i Syrien

1 timme sedan
Minst 36 soldater ska ha dödats i israeliska räder mot Aleppo-provinsen i i norra Syrien på fredagen, uppger det brittiskbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).