Oj, här fastnar hunden med huvudet i däcket.
1 av 3
Oj, här fastnar hunden med huvudet i däcket. - Foto: Faksimil Facebook/The Kern County Fire Department
Det var efter att han lekt med sina syskon som missödet skedde.
2 av 3
Det var efter att han lekt med sina syskon som missödet skedde. - Foto: Faksimil Facebook/The Kern County Fire Department
Till slut lyckades brandmännen få ut honom med hjälp av matolja.
3 av 3
Till slut lyckades brandmännen få ut honom med hjälp av matolja. - Foto: Faksimil Facebook/The Kern County Fire Department

Hundvalp fastnade med huvudet i däck

När en busig liten valp leker med sina syskon kan mycket gå på tok. Den här gången fastnade lille Junior i ett däck.


Hundgos

Nyheter24 har tidigare skrivit om en pojke och hans hund som gick vilse och fick gosa sig varma.

Den lilla pitbullvalpen Junior var i fullfärd med att leka med sina syskon när han plötsligt fastnade med huvudet i ett däck som låg ute på verandan.

Hundens ägare gjorde sitt bästa för att få loss valpen, men ingenting hjälpte. Till slut fick hon ta både hunden och däcket och åka till brandstation, skriver Daily Mail. 

Där fick hon dock snabbt hjälp av några brandmän som med hjälp av matolja lyckades frita Junior från däcket.

"Skulle aldrig skada dem"

Efter att valpens ägare lade upp historien på Facebook dröjde det inte länge innan hatet började komma och folk ifrågasatte hennes kompetens att ta hand om djur.

På det svarade hon helt enkelt att hon älskade sina barn och sina djur och aldrig skulle göra något för att skada dem, enligt Daily Mail

USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

USA:s senat: Ja till Ukrainastöd

Senaten i USA:s kongress röstar ja, efter representanthusets ja i helgen, till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på det sedan i höstas för att stå emot Ryssland.

Rysk robotattack mot Charkiv

Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

2 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

3 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.