Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Galen kvinna stämmer "alla homosexuella"

Kvinnan vill stämma alla homosexuella.
1 av 2

Kvinnan vill stämma alla homosexuella.

TT BILD

2 av 2

JON SUPER / SCANPIX

Nyheter | 06/05/2015 21:05

Wow, den här tanten behöver chilla lite.

Att folk stämmer varandra till höger och vänster i USA visste man ju, men det här tar priset. En amerikansk kvinna har nämligen stämt "alla homosexuella" för "Gud" och "hans son, Jesus Kristus" räkning.

Guds ambassadör

Hon hoppas med stämningen få till ett domslut som avgör om homosexualitet är en synd eller inte. I stämningen, som består av sju sidor handskriven text, kallar hon sig själv en "ambassadör för målsäganden Gud, och hans son, Jesus Kristus." Hon citerar också bibeln i stämningen och menar att homosexuella vet att det är "fel" att leva ut sin läggning, annars skulle de inte "gömts sig i garderoben."

"Varför godkänner domare lagar, så att syndare kan bryta religiösa och moraliska lagar. Kommer landets domare, döma Gud till lögnare", skriver hon i sin stämningsansökan. Kvinnan tänker dessutom representera sig själv i målet skriver UPI.

Hur galet?