Här krockar polisen med hjorten – flyger upp och ner

Dramatiska bilder. Den fridfulla bilturen förändras snabbt när poliserna får oväntat besök.


Det börjar som ett rutinuppdrag för poliserna från Visalia, Kalifornien. Så plötsligt springer ett stort djur upp på vägen, poliserna har inte en chans att undvika krocken och djuret flyger rakt upp i luften.

Djuret har sedan visat sig vara en vitsvanshjort och inte en ren som poliserna först trodde. På Facebook skriver poliserna lite skämtsamt att de ändå kontaktat jultomten och berättat om olyckan.

    Tur i oturen, hjorten klarar sig oskadd och ses på klippet springa in i skogen igen. Ingen av poliserna skadas heller i olyckan.
    /
    /
    Ren
    /
    /
    Jul
    De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
    Senaste nytt

    Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

    SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

    Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

    SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

    Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.

    Ekonomens varning för nya bedrägeritypen: "Spelar på rädslan"

    Antalet bedrägerier ökar rejält. Nu har en relativt ny form av bedrägeri blivit allt vanligare, något sparekonomen Frida Bratt varnar privatpersoner för.

    Assa Abloy ökar vinsten

    Låskoncernen Assa Abloy gjorde en rörelsevinst, justerad för engångsposter, på 5,4 miljarder kronor för första kvartalet. Det var en ökning med fem procent jämfört med samma period i fjol.

    Många trafikolyckor under morgonen: "Ishalka"

    En rad olyckor har inträffat i Västra Götaland under onsdagsmorgonen, efter att svår halka ställt till det i trafiken.