Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han har två snoppar – berättar om sina sexupplevelser i bok

- 01/05/2016, 22:19 -
En man säger att han har två snoppar.
1 av 3

En man säger att han har två snoppar.

Stella pictures

Han kan ha sex med båda snopparna samtidigt.
2 av 3

Han kan ha sex med båda snopparna samtidigt.

Stella pictures

Han har släppt en bok där han berättar om sina sexupplevelser.
3 av 3

Han har släppt en bok där han berättar om sina sexupplevelser.

TT NYHETSBYRÅN

Att människor inte har snopp är helt klart vanligare än det här.

Här kommer något som förmodligen kommer få dig att tänka ”VA?”, och kanske höja på ett ögonbryn eller två. Jo det är nämligen så att det finns en man där ute som påstår att han har två penisar. Ja, TVÅ, penisar!

Bildkälla

Mannen som publicerat två böcker om sitt ovanliga kön har publicerat två böcker om sitt liv med två snoppar. Den senaste heter Double Stuffed – Steamy tales from my love life with two penises.

Han är anonym och säger att han drabbats av ett väldigt ovanligt genetiskt fel. Det kallas diphallia.

I sin bok skriver han om sexupplevelser med 11 män och 10 kvinnor. I en av historierna skriver han att han träffat en kvinna på en toalett i en bensinmack. Hon ska ha sett hans två snoppar och bett honom ha sex med henne. Senare skulle han få reda på att kvinnan hade alla personer som hon legats med namn tatuerade och att hon kallade sitt underliv för grisen på grund av en piercing, skriver The Daily Dot.

Mannen ska kunna ha sex med båda sina penisar – samtidigt.

Han säger att hans prostata är ovanligt stor och att han i tidig ålder fått lära sig att ”mjölka den” genom att massera den. Det har lett till att han har en extremt lös ändöppning.

– Du kan förmodligen parkera en buss där inne och köra den ut och in och jag skulle inte märka något, säger han till The Daily Dot.

Bildkälla


Skulle du vilja ha två snoppar?