Donna hade inte innan 2016 tagit en dusch på 30 år.
Donna hade inte innan 2016 tagit en dusch på 30 år. - Foto: Facebook / TT

Därför har den här kvinnan inte duschat på 30 år

Inte på hela 30 år har Donna tagit en dusch – och anledningen bakom är egentligen inte otroligt konstig.


Ibland kan man känna sig lite sunkigt när man inte använt en dusch på sisådär två till tre dagar. Kanske en vecka. Men hur skulle det kännas att inte duscha på 30 år?

Det vet Donna McMahon. Hon har inte kunnat duscha tills i år då hon övervunnit sin enorma vattenrädsla. Det hela började 1986 när hon var fem år gammal då hon på en semesterresa helt plötsligt blev livrädd för vatten efter att ett annat barn tryckte henne ner för en vattenrutschkana, skriver brittiska Metro.

Den största rädslan handlade om att få vätska över sig och därför kunde fyrabarnsmamman enbart göra sig ren genom att ha benen i ett badkar med bara cirka en decimeter vatten. Håret var nog svårast då hon fick dra det genom håret och i hårbotten.

Hur hon blev frisk? Jo, Donna spenderade endast 60 minuter tillsammans med en välkänd brittisk hypnotisör, kallad The Hypnotist Man, Robert Hisee.


Vi kan verkligen tänka oss att livet känns mycket enklare nu utan den tyngande rädslan. Och att det blir lite lättare att faktiskt göra sig ren.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.