Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

En märklig dag på jobbet – här snor en naken kvinna polisbilen

- 16/01/2017, 15:45

Plötsligt står en spritt språngande naken kvinna framför polisbilen. Polisen går ut för att hjälpa men då händer något han inte räknat med.

Kommisarie Francisco Campillo svänger i på en bensinmack i staden Gila Bend i södra Arizona. Plötsligt kommer en spritt språngande naken kvinna gående och polisen hoppar ut ur bilen för att se efter vad som står på.

Kvinnan säger till en början att hon blivit våldtagen (hon tar senare tillbaka påståendet) och polisen ber henne stå still så han kan hämta en filt. Kvinnan går dock iväg och polisen skyndar till en annan bil och får tag i en filt.


När polisen kommer tillbaka till sin bil hittar han till sin förvåning den nakna kvinnan bakom ratten. När kommisarie Campillo öppnar dörren trycker kvinnan gasen i botten och drar i väg.

Polismannen fastnar i dörren och släpas med en stund men ramlar snart i backen.

Allt filmas av polisen så kallade ”body cam”.

Efter en biljakt grips kvinnan och hon tog tillbaka påståendet att hon skulle blivit våldtagen. Istället förklarar hon händelsen med att hon hörde röster, skriver New York Post.

Polisen i USA har en ny uppfinning på gång för att få stopp på biltjuvar. Kolla in den smarta lösningen här.

Det kan komma väl till pass om det finns fler som John, 25. Han snodde en polisbil och sände allt live på Facebook. Här hittar du den osannolika videon.