Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carols ansikte "smälte" efter skönhetsoperation – så ser hon ut idag

- 23/01/2017, 13:22
Carol innan och efter operationerna.
1 av 6

Carol innan och efter operationerna.

Doctors

Hennes panna blev uppsvälld.
2 av 6

Hennes panna blev uppsvälld.

Doctors

Och började gegga.
3 av 6

Och började gegga.

Doctors

Så ser hon ut idag.
4 av 6

Så ser hon ut idag.

Doctors

Så såg hon ut innan.
5 av 6

Så såg hon ut innan.

Doctors

Carol varnar andra.
6 av 6

Carol varnar andra.

Doctors

Det blev så illa att Carol var tvungen att tejpa ögonen öppna för att ens se någonting.

Vi lever i en tid där plastikkirurgi blir allt vanligare. Se bara när en modell sprutade in plast i rumpan och den började ruttna eller när svenska Sandra fick en "stjärt" på magen efter sin operation.

En kvinna som nu fått nog är just offer för de allt mer krävande skönhetskraven från samhället. Carol berättar i tv-programmet The Doctors att hon blivit skadad för livet av diverse skönhetsingrepp.

Doctors. Carol innan operationerna.

Hon berättade att botox blev vanligt när hon fyllde trettio. Efter det kom fillers eftersom Carol tyckte att hennes ansikte "saknade volym".

Det blev början på hennes livs mardröm. Hennes ansikte började svälla och förändrades kraftigt.

– Min panna blev så tung att jag knappt kunde se. Jag fick börja tejpa ögon öppna för att kunna gå, säger Carol i tv-programmet.

Doctors

När Carol sedan återvände till operationsbordet för att rätta till felen så blev det värre. Mycket värre. Det blev faktiskt så illa att hon stängde in sig hemma och vågade inte gå ut. Hennes ansikte såg ut som att det "smälte".

Klicka för att visa
Doctors. Klicka på bilden för att se hur hon ser ut idag.

Till slut fick hon hjälp av Dr Reza Jarrahy som fixade till hennes ansikte. Tack vare läkaren vågade hon gå ut igen och började långsamt att likna sitt gamla jag.

I programmet förklarar plastikkirurgen Dr Andrew Ordon att alla reagerar olika på fillers och att silikoninjektionerna som Carol fick ofta leder till inflammation.

Nu vill Carol varna andra och menar att om man ska skönhetsoperera sig så måste det vara hos en expert. Annars får man betala samma pris som hon gjorde.

Läs också om "mänskliga Ken-dockan" som vill gå upp i vikt för att kunna fettsuga sig – eller om modellen som opererade brösten och nästan dog.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du någonsin våga operera ansiktet?