Hon sa upp sig från jobbet för att bli lyxprostituerad: "Gillar att få orgasm"

Det här är ju vad man kan kalla karriärbyte...


Att tröttna lite på jobbet och fundera på en annan karriär är nog inte helt ovanligt. Men 34-åriga Claudia de Marchi från Brasilien tog det hela ett steg längre.

Man kan minst sagt säga att Claudias familj och kollegor blev förvånade när hon förra året bestämde sig för att säga upp sig som advokat – för att bli prostituerad. Anledningen var att hon inte längre stod ut med all “maskulin själviskhet” inom juridiken, skriver Daily Mail.

– Jag gillar att få orgasm, få betalt, och sen ingenting mer, säger hon till Daily Mail.

Hon menar också att hon bara träffar män som hanterar henne bra och som bryr sig om hennes orgasm.

Claudia tjänar nu över en miljon om året, bra mycket mer än vad hon tjänade som advokat. Dessutom bloggar hon om sitt liv och har tusentals följare på Instagram.

Claudia, som kallar sig själv feminist, menar att juristbranschen i Brasilien är full av mansgrisar som bara räknar med att deras rika pappor ska hjälpa dem i karriären. Och sen hon sa upp sig tjänar hon betydligt mer, då hon tar 1 600 kronor i timmen.

– Jag har bara sex med utbildade män. Jag försöker att inte tänka på pengarna. Mina möten är inte mekaniska, de är väldigt känslosamma, säger hon till Daily Mail.

Nyligen gick ett tv-stjärna ut och avslöjade att hon jobbar som prostituerad – läs mer om det här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
Är du trött på ditt jobb?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Helsingborg: Polisen rapporterar om stöld / inbrott

Polisen i Vallentuna rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar har kolliderat på länsväg 280 i Kårsta. Två personer ska vara involverade i olyckan men skadebilden för dessa är oklar.", skriver polisen på sin hemsida.

Brakförlust för Viaplay i försenad rapport

Viaplay fortsätter att gå dåligt. Tv- och strömningsbolaget redovisar ett resultat för årets nio första månader på minus 7 413 miljoner kronor. Det kan jämföras med en vinst på 707 miljoner kronor för samma period förra året.

Polisen i Mönsterås rapporterar om trafikolycka

"Larm om trafikolycka mellan Fliseryd och Mönsterås", skriver polisen på sin hemsida.

Han erkänner skjutningen på "Vår krog och bar"

1 timme sedan
Sju personer dömdes mot sitt nekande efter dödsskjutningen på "Vår krog och bar" i Biskopsgården i Göteborg 2015. Åtta år senare erkänner en av gärningsmännen, i en intervju med TV4:s Kalla fakta, att han höll i vapnet.

Miljardmiss riskerar tyska storsatsningar

1 timme sedan
Minst 700 miljarder kronor. Tyskland står inför enorma budgethål om regeringen inte lyckas runda den grundlagsfästa skuldbromsen. Omfattande satsningar på klimatomställning och väsentlig industri riskerar också att gå om intet. Ett makabert misstag, säger Hubert Fromlet, ekonomiprofessor och rådgivare vid Tysk-svenska handelskammaren.