Konstnären David: "Jag blev av med oskulden till en alien"

Dessutom ska det chockerande sexmötet ha resulterat i födseln av konstnärens barn, en superhybrid.


Nyligen gick den kanadensiska forskaren och kärnfysikern Stanton Friedman ut med uttalandet att det finns tydliga bevis på att vi har haft ett antal besök från aliens här på jorden.

Nu är det dags för nästa farbror att visa upp sin fina foliehatt. Eller ja, snarare ett stort antal riktigt creepy målningar som han menar visar de närkontakter han har haft med utomjordingar.

Och just det här med närkontakt menar han verkligen bokstavligen.

I dokumentärfilmen "Love and Saucers" inleder konstnären David Huggins med det episka uttalandet:

"När jag var 17 år förlorade jag oskulden till en kvinnlig utomjording."

Bildkälla: Faksimil Youtube

Det här sexuella mötet ska ha utlöst (pun intended) en lång radda av sexuellt explicita konstverk från Huggings under årens lopp. Många av tavlorna är dessutom riktigt skräckinjagande, som tagna direkt ur ens värsta mardrömmar.

Den gifta mannens favoritobjekt att måla är inte helt förvånande den alien som ska ha tagit hans oskuld. Hennes namn är enligt Huggins "Crescent" (alltså inte en cykel, utan en pilsk utomjording).

Hon är dessutom förvånansvärt lik Gene Simmons i Kiss, men med bröst och en väldigt framträdande snippa.

Bildkälla: Faksimil Youtube

I dokumentären beskriver Huggins deras första sexuella möte som smärtsamt till en början, men snart blev de älskare och det gick så pass långt att han faktiskt lyckades göra Crescent gravid.

Med andra ord säger sig Huggings vara pappa till en väldigt sällsynt alien/människohybrid, som självklart också finns avbildad bland hans många alienmålningar.

I bildspelet längst upp i artikeln kan du se fler av Huggins konstverk, inklusive superhybridbarnet.

Men Crescent var inte hans första möte med en utomjording, utan den allra första kontakten ska ha skett när han blev bortförd av gråa insektliknande aliens redan som åttaåring.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Till Metro UK säger Nigel Watson, författaren av boken The Haynes UFO Investigations Manual, att David Huggins erfarenheter är ovanligt detaljerade. Men samtidigt inget som han verkar vara ensam om att ha sagt sig upplevt.

Watson har i sina böcker samlat på sig en hel del liknande berättelser från människor som säger sig plågas av liknande minnen och upplevelser sedan barndomen.

Ett av de mest kända fall som han har återgett är det som Whitley Strieber påstår sig ha varit med om. Han ska ha blivit bortförd av aliens som förde upp en 30 centimeter lång mekanisk stav i hans anus.

Bildkälla

En annan berättelse som har stått ut i mängden under åren, är den som Antonio Villas Boas menar att han var med om:

– Han påstod att han hade blivit insläpad i ett flygande objekt och tvingad till samlag med en vacker alienkvinna. När han skulle ta sig därifrån pekade hon på sin mage, på honom och sen upp mot himlen. Det verkade indikera att hon skulle föda hans barn någonstans i yttre rymden, säger Watson till Metro UK.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Han säger vidare att en del ufologer tror att den här typen av berättelser kan vara ett tecken på att det av okänd anledning kan finns utomjordingar som utför ett slags befruktningsprojekt, för att avla fram just en superhybrid till varelse.

Men skeptiker menar att berättelserna snarare verkar vara ett tecken på att personerna i fråga har upplevt de här sakerna under tillståndet sömnparalys, där det är svårt att avgöra vad som är fantasi och verklighet.

Här kan du se trailern till filmen "Love and Saucers" och fler av Huggings målningar:


Här kan du också läsa mer om det läskiga men oväntat vanliga fenomenet sömnparalys och vad som faktiskt händer i kroppen under tillståndet.

Missa inte heller 12 bilder som visar att katter egentligen är aliens som en dag kommer ta över världen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att det finns utomjordingar?
Tack för din röst!