Paret hade en rolig årsdags-tradition, nämligen att öppna lappar.
1 av 2
Paret hade en rolig årsdags-tradition, nämligen att öppna lappar. - Foto: TT/Reddit
Det var deras gäster som skrev lapparna under själva bröllopet, med tips kring hur de ska hålla kärleken vid liv.
2 av 2
Det var deras gäster som skrev lapparna under själva bröllopet, med tips kring hur de ska hålla kärleken vid liv. - Foto: TT

Nygifta paret fick kärlekstips – och det är riktigt snuskigt

Paret har varit gifta i tre års tid, och har en trevlig tradition. Varje år drar de en lapp med kärlekstips från sina bröllopsgäster.


Reddit-användaren Limeandcoconut har varit gift med sin partner i tre år nu, och ända sedan bröllopet har de hållit igång en riktigt rolig tradition.

Under bröllopet fick nämligen gästerna skriva på lappar med tips om hur de ska hålla kärleken vid liv för att sedan stoppa ned dem i en glasburk. Tanken är paret ska dra en ny lapp varje år. Hittills har tipsen varit klassiska och familjevänliga, i stil med: "gå inte och lägg er när ni är arga på varandra".

Men när de skulle dra lappen i år kunde de läsa något som fick båda att tappa hakan. Tipset, som skojfriskt nog Reddit-medlemmen misstänker komma från sin partners mormor, var nämligen riktigt, riktigt snuskigt.

"Sluta aldrig att ge oralsex till varandra", stod det på lappen. Bildkälla: Reddit.

Ja, för visst är sexlivet väldigt viktigt i ett äktenskap.

En användare kommenterade skämtsamt "det låter som mormor", varpå Limeandcoconut svarade att: "Det är mycket möjligt, hans mormor hade 17 barn!", skriver Indy100.

Huruvida den siffran stämmer är oklart, men en sak är säker. Inlägget har nu spridit sig som en löpeld och har över 80 000 poäng på forumet.

Här är 15 andra sextips från 1800-talet som är riktigt bisarra:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du gift?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Uppgifter: Israel ska ha träffat mål i Iran

Nu börjar världshistoriens största val

En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

1 timme sedan
Afrikanska kvinnor har 130 gånger större risk att dö av komplikationer i samband med graviditet och förlossning än en kvinna i Europa eller Nordamerika, visar en ny FN-rapport. Och framstegen gällande mödradödligheten världen över har stannat av.