Bilden i mitten är en genrebild.
Bilden i mitten är en genrebild. - Foto: Bela Szandelszky/AP/TT, Alexei Nikolsky/AP/TT och Pexels

Uppgifter: Här göms Putins påstådda älskarinna – och de okända barnen

Vladimir Putin har beordrat en rysk invasion av Ukraina. Samtidigt kommer uppgifter om att kvinnan som ryktas vara hans älskarinna, och mamma till flera av hans okända barn, flyttats till en toppsäker plats.


Vladimir Putin är världens just nu mest omtalade person. Detta sedan han beordrade ryska styrkor att invadera Ukraina den 24 februari. Läs vad vi vet om kriget här.

Medan över två miljoner människor flytt från Ukraina hittills har det också ryktats om att Putin evakuerat sin familj från Ryssland till en bunker i Sibirien, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om

Vladimir Putin påstås ha "hemlig" familj

Det är dock oklart vilken familj som påstås ha flyttats till en bunker i Sibirien. Vladimir Putin har nämligen två döttrar som bekräftats vara hans, då med exfrun Lyudmila Ocheretnaya. Här kan du läsa om dem.

Samtidigt har det länge florerat rykten om att den ryske presidenten, under flera års tid, haft en relation med den tidigare elitgymnasten Alina Kabajeva

Vladimir Putin och Alina Kabaeva. Foto: ITAR-TASS/AP/TT

Enligt Forbes är det "allmänt förmodat" att Putin fått två till fyra barn med Alina – något som hela tiden dementerats av Kreml. 

Uppgifter: Putins familj gömmer sig i Schweiz

Nu uppger en källa för Page Six, som ägs av New York Post, att Vladimir Putins "hemliga" familj befinner sig i Schweiz. 

– Medan Putin fortsätter sitt angrepp mot Ukraina, där oskyldiga medborgare attackeras och en flyktingkris skapas, hålls hans familj undangömd i en privat och toppsäker fjällstuga någonstans i Schweiz, säger källan till Page Six.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

2 timmar sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.