Alina Kabajeva dök upp på en gymnastikfestival.
Alina Kabajeva dök upp på en gymnastikfestival. - Foto: Vincent Yu/AP/TT och Presidential Press Service/ITAR-TASS/AP/TT

Putins påstådda flickvän dyker plötsligt upp på bild: "Hennes ansikte"

Alina Kabajeva ryktas vara president Vladimir Putins flickvän. Nu har den tidigare gymnasten plötsligt synts till i offentligheten – och bilderna på henne väcker frågor.


Det var i juni 2013 som Rysslands president Vladimir Putin meddelade att han och den tidigare frun Lyudmila Ocheretnaya gått skilda vägar efter ett 30-årigt äktenskap. Här kan du läsa om hur Lyudmila lever idag.

Sedan dess har det florerat rykten om att Putin är i ett förhållande med den tidigare gymnasten Alina Kabajeva och att hon, sedan den ryska invasionen av Ukraina, göms i Schweiz. Läs mer om det här.

Nya bilder på Alina Kabajeva väcker frågor

Under det pågående kriget i Ukraina har Alina Kabajeva lyst med sin frånvaro i rysk media – fram tills nu. I helgen dök hon nämligen upp vid en gymnastikfestival i Moskva.

Jekaterina Sirotina, huvudtränare för landets juniorlandslag i rytmisk gymnastik, publicerade då bilder på Kabajeva från evenemanget.

Bilderna har dock väckt en del frågor. Enligt Business Insider har bilderna gett upphov till spekulationer om huruvida Kabajeva genomgått plastikkirurgiska ingrepp. 

"Någonting har verkligen förändrats i Kabajevas ansikte", skriver bland andra ryska Cosmopolitan, enligt Irish Mirror.

Dessutom bär Kabajeva en vigselring – trots att det inte finns några uppgifter om att hon gift sig.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!