Pappan hotade med att ta sina barns liv under en livesändning på Facebook.
Pappan hotade med att ta sina barns liv under en livesändning på Facebook. - Foto: Gorm Kallestad/NTB/TT och Stella Pictures

Pappa misstänks ha dödat sina tre barn – tog sedan sitt liv

En 29-årig man hemmahörande i Oklahoma City misstänks ha skjutit ihjäl sina tre barn – varav den äldsta var sex år gammal – innan han tog sitt eget liv. Polisen uppger nu att mannen sände live på Facebook innan de misstänkta morden.


Hit kan du vända dig om du mår dåligt:

Vid akuta lägen eller vid tankar på självmord, ring 112.

Bris - Barnens rätt i samhället på telefon 116 111.

Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80.

Mind Självmordslinjen, chatt via mind.se eller på telefon 90101.

Suicidezero, för fakta och råd.

Det var under lördagen som en kvinna, som var ute och rastade sin hund i ett bostadsområde i Oklahoma City, hittade fyra avlidna personer i en parkerad bil, vilket bland andra The Washington Post rapporterat om. 

Senare kunde polisen meddela att det rörde sig om en 29-årig man och hans tre barn, varav det äldsta var sex år gammal.

– Vi stod ute på vår uppfart och såg bärgningsbilen köra iväg med bilen, och det hela gjorde mig illamående. Vetskapen om vad som hänt där inne fick mig att vilja gråta, säger en kvinna som bor i området till den lokala tv-kanalen News On 6.

"Avrättade de tre barn han hade i bilen"

Enligt polisens initiala utredning tycks det röra sig om tre mord, följt av ett självmord.

– Baserat på vad vi sett via övervakningskameror anlände och parkerade mannen bilen som han körde i det här området vid klockan 04.11, säger polischefene Gary Knight till News On 6 och fortsätter:

– Det här var drygt tre minuter innan polisen larmades. Tyvärr avrättade han de tre barn han hade i bilen. Sina egna barn. Sedan sköt han sig själv.

Pappan sände live på Facebook

Att polisen larmades redan i detta skede berodde på att mannen ifråga sänt live på Facebook. 29-åringen, som bodde tillsammans med barnen och deras mamma, ska då ha uttryckt hot om att ta både sitt eget och sina barns liv. 

Det är fortsatt oklart vad som lett fram till händelsen och enligt polisen finns det ingen historik av våld eller psykisk ohälsa. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!