Tisdag 3 Aug
Stockholm

Berlusconi kräver offentlig avbön av Veronica Lario

Efter skilsmässohotet har hustrun Veronica Lario gått för långt, enligt Silvio Berlusconi.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Italiens premiärminister Silvio Berlusconi ryter tillbaka mot sin hustru Veronica Lario. Han kräver att hon ber om ursäkt för honom och hans familj. Samtidigt har Berlusconisidan satt i gång en massiv pr-offensiv för att försöka mörka obehagligheter i medierna.

– Jag är upprörd. Veronica har trampat i en fälla, och jag vet vem hon får råd av. Eller snarare, blir eggad av, säger Silvio Berlusconi i en intervju i hans egen tidning Corriere della Sera.

I går stormade Veronica Lario ut i medierna med ultimatumet att hon inte kan "vara ihop med en man som träffar minderåriga". Droppen var att 73-årige Berlusconi gästat en 18-årig beundrarinnas födelsedagskalas.

Det 19-åriga äktenskapet är på väg att ta slut. Och Berlusconi tror att chansen är liten att det går att rädda.

– Jag tror inte det. Jag vet inte om det är det jag vill just nu. Veronica måste be mig om ursäkt offentligt. Och jag är inte säker på om det är tillräckligt, säger Berlusconi, enligt Corriere della Sera.

Han ser utspelet också som en stor mediekomplott, där målet skulle vara att rasera hans popularitet.

– Det är tredje gången under en valkampanj som hon har hittat på ett jippo av det här slaget. Det är verkligen för mycket, säger Berlusconi till tidningen.

Berlusconilägret oroas över att hans bittra fru ska ge sig ut i medierna, tidningar, tevekanaler, och avslöja pinsamma hemligheter och känslig information om paret.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela