Sexundervisning för barn het potatis

I England pågår ett pilotprojekt i 14 skolor.


I England planeras lektioner i homosexuella sexrelationer, enligt Daily Star. Men detta har väckt starka reaktioner.

Dockor, böcker och spel kommer att användas för att förklara den ”kroppsliga” kontakten homosexuella har. Ett pilotprojekt har införts i 14 lågstadieskolor i England.

Det är en researchgrupp som säger att det är dags att ställa gamla fördomar mot väggen. Projektets initiativtagare är organisationen ”No Outsiders” som har som målsättning att stoppa mobbning och ”hat” mot homosexuella.

Men alla tycker inte att initiativet är bra.

–När en vuxen på en skola föreslår barn att upptäcka sin sexualitet så borde man göra en polisanmälan, sä Simon Calvert från det kristna institutet.

Skrivet av:

Senaste nytt

WHO uppmanas av Israel att tömma Gazaförråd

Spotify lyfte på Wall Street efter sparbesked

1 timme sedan
De ledande indexen på Wall Street stängde med röda siffror på måndagen. Spotifys aktie bröt mot den övergripande riktningen och steg kraftigt efter beskedet om ett nytt sparpaket.

De värsta lösenorden du kan ha 2023 – hackarna knäcker dem på 1 sekund

1 timme sedan
Här är en lista med de tio vanligaste lösenorden 2023. Dessa lösenord tar mindre än en sekund för hackarna att lista ut.

Misstänkt mordförsök på tåg i Nässjö – man i 25-årsåldern gripen

1 timme sedan
En man i 25-årsåldern har gripits misstänkt för försök till mord och brott mot knivlagen ombord på ett tåg i Nässjö, skriver polisen på sin sajt.

Advokat straffas för allvarligt brott mot ed

1 timme sedan
Advokaten förde in brev till en klient som satt häktad med restriktioner. Nu bötfälls han för ett "mycket allvarligt" brott mot god advokatsed – men slipper uteslutning, rapporterar Dagens Juridik.

Uppgifter: Brittisk kärnkraftsanläggning hackad

2 timmar sedan
Hackergrupper med ryska och kinesiska kopplingar har gjort intrång i den brittiska kärnkraftsanläggningen Sellafields it-system.