Dansk militärövning i Rönne på Bornholm. Arkivbild.
Dansk militärövning i Rönne på Bornholm. Arkivbild. - Foto: TT

Danska försvarets hemsida ligger nere

Flera hemsidor med koppling till det danska försvaret ligger nere. Till de drabbade hör det danska försvarsministeriet, den danska militära underrättelsetjänsten och den danska försvarsmakten.


Försvarsministeriet vill inte ge några kommentarer, men försvarsmakten uppger för nyhetsbyrån Ritzau att orsaken är tekniskt underhåll.

Förra veckan meddelade Försvarsmakten i Sverige att man drabbats av en attack som ledde till att webbplatsen var otillgänglig under tio minuter.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka på Västra esplanaden i Umeå.", skriver polisen på sin hemsida.

Priset sänks på bensin och diesel – så billigt blir det

Ledande drivmedelskedjor sänker priserna inför helgen.

Ukraina: Åtta döda i nattens attacker

1 timme sedan
Minst åtta människor rapporteras ha dödats och ett tjugotal skadats i nattens ryska attacker mot Ukraina. De riktades i huvudsak mot regionen Dnipropetrovsk, enligt inrikesdepartementet i Kiev.

Högsta antalet viltolyckor på tio år

1 timme sedan
Totalt inrapporterades 64 792 viltolyckor i fjol, att jämföra med 61 999 året innan. Det är det högsta antalet viltolyckor på de svenska vägarna på tio år.