Se gymmördarens privata video

Han hade planerat dådet sedan 2008. Nu har Sodinis videomonologer läckt ut.


Plötsligt släcks lampan. Allt blir svart. Då börjar mannen skjuta vilt omkring sig.

Det var på tisdagskvällen som en medelålders man steg in i en lektionssal under en pågående danslektion på LA Fitness gym i Pittsburgh. Över axeln hade han en stor träningsväska. Lamporna släcktes. Helvetet bröt loss.

–Han sa inte någonting. Han gick rätt in i rummet där skottlossningen ägde rum som om han visste exakt var han var på väg och drog vapnet och började skjuta, berättade poliskommissarie Charles Moffatt för WTAE.

Han hann avrätta tre kvinnor innan han slutligen satte stopp för massakern genom att ta sitt eget liv.

Nyheter24 har tidigare publicerat utdrag ur mannens dagbok där han bland annat berättar att han saknar flickvän, om sin tragiska uppväxt och hur ingenting tycktes gå hans väg. Förra året började han planera "den enda utvägen", som han kallade det (Läs George Sodinis logg där han planerar massakern här).

Nu har även videoklipp läckt ut på nätet.

Se mördarens videomonologer nedan:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.