Stekte räka på döende man

- Ska vi kolla om vi kan steka den här räkan?

Ambulansmannen Clive Greedy gjorde skäl för sitt efternamn som betyder girig. I mellannamn skulle man mycket väl kunna tro att han heter "Morbid". Clive Greedy och hans kollega John Jones försökte nämligen steka räkan på en döende mans kind. Samtidigt som man försökte återuppliva mannen med elchocker.

Den chockade läkaren som ledde återupplivningsförsöken skickade ut ambulansmännen i köket. Där fortsatte festmåltiden med selleri och osmakliga skämt.

- Vid ett tillfälle kunde jag höra ambulansmännen skratta och fälla en kommentar om att de skulle ta sig en kopp te, säger hustrun till den man som dog på sjukhuset senare samma dag.

Greedy och hans kollega har nu fått sparken efter att läkaren Claydon rapporterat incidenten.

- Jag känner inte att vi rent medicinskt hade kunnat göra mer för att rädda mannens liv, men etiskt och moraliskt var det fel, säger Claydon till The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.