Palin förklarar krig mot Iran

Enligt Sarah Palin ligger USA i krig med Iran


Det var under en intervju med Greta Von Susteren från Fox News som Sarah Palin i går kväll hävdade att USA behöver "vinna" det icke existerande kriget mot Iran.

– Vi är övertygade om att vi kommer vinna valet på tisdag och vi talar mycket om hur vi ska få ekonomin på fötter igen under de första hundra dagarna, och hur vi ska lägga upp strategien som vi behöver för att vinna krigen borta i Irak och Iran, säger Sarah Palin.

Vid det här laget får vi hoppas att någon av Palins utrikesexperter informerat henne om att USA inte ligger i krig med Iran.

Se intervjun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.