Kokade kaffe naken - åtalas

- 22/10/2009, 16:34 -

Eric Williamson bryggde kaffe naken - nu kan han få ett års fängelse för ofredande.

Springfield, VIRGINIA. Den 29-årige proffsdykaren Eric Williamson stod, enligt egen utsago, i köket och drack kaffe naken. Varken mer eller mindre. Men enligt en förbipasserande granne och hennes sjuårige son var Williamson så naken och så nära fönstret att det bör ses som ofredande. Om Williamson döms kan han få upp till ett års fängelse för sin gärning.

– Nej, jag hade inga kläder på mig, men jag var ensam i mitt eget hem och hade just gått upp ur sängen. Det var mörkt och jag hade ingen aning om att någon utanför tittade in på mig, säger Williamson till FOX News.

Enligt polisen var det här eventuellt inte första gången Williamson spatserade spritt språngande i anslutning till fönstret. Händelsen tas också på extra stort allvar i och med att han bor nära en busshållplats där barn kliver på skolbussen. Men Williamson själv är oförstående inför anklagelserna.

– Jag är en kärleksfull pappa, alla mina vänner kan intyga det och det finns inte en chans i världen att jag någonsin skulle göra något sådant mot ett barn, säger han till FOX News.

Nu vädjar polisen till grannar att träda fram om de sett Williamson blotta sig.

Se reportage om händelsen.

Skrivet av: