Måndag 10 Maj
Stockholm

Flickan som går baklänges får hjälp av Jim Carrey

"Min sajt är till för att berätta min historia och varna om de neurologiska bieffekter vaccinationer kan ge."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kommer du i håg Desiree Jennings, flickan som drabbades av en ovanlig nervsjukdom sedan hon vaccinerats för influensan?

Ett videoklipp på 26-åriga Desiree, som vanligtvis studerar och är aktiv inom cheerleading, spreds som en löpeld på Youtube. Där ser du hur den ovanliga nervsjukdomen Dystopi fullkomligt har förstört hennes liv.

Hon kan inte äta, prata eller ens gå normalt. Men det underliga är att allt fungerar som det ska när hon går baklänges och när hon springer fungerar till och med hennes talförmåga utan problem.

Många var det som ifrågasatte videoklippets äkthet (se klippet längre ned).

Men kändisparet Jenny McCarthy och Jim Carrey tvivlade inte en sekund. De hjälpte i stället Jennings att söka sig till en klinik som fokuserar på att förhindra och hjälpa människor som lider av autism.

Jennings har nu nästan blivit helt botad från sina åkommor. Hon kan gå och prata normalt större delen av dagarna och folk i hennes närhet är övertygade om att hon kommer att bli fullt återställd.

Men metoderna som Jennings behandlas med anses av somliga vara tvivelaktiga.

På hennes hemsida har hon dock börjat sprida budskapet om nödvändigheten av att verkligen vara införstådd om alla alternativ innan du gör ett beslut om att använda ett läkemedel - "informerat samtycke".

– Min sajt är till för att berätta min historia och varna om de neurologiska bieffekter vaccinationer kan ge. Det är viktigt att veta att majoriteten av dessa fall aldrig blir allmänt kända, säger Jennings i ett pressmeddelande.

Det här var Jennings verklighet för en månad sedan:

Här är hon på bättringsvägen:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela