Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ännu en blodig hajattack

- 12/01/2009, 06:49 -

Den senaste tidens hajattacker fortsätter.

Ytterligare en australier utsattes under söndagen för en brutal hajattack, bara dagen efter att två surfare attackerats av vithajar.

Den 23-åriga mannen snorklade under en bro i New South Wales när han plötsligt kände ett våldsamt ryck i ena benet. När han vände sig om såg han hur det slog upp vitt skum om vattnet och hur någonting stort och brunt, som tros ha varit en tjurhaj, rörde sig under honom. Mannen sparkade till hajen och satte av mot grundare vatten där han togs upp av en passerande båt, uppger News.com.au.

När han behandlades på plats visade det sig att han dragit på sig inte mindre än 40 sår efter hajens tänder. Mannen fördes till sjukhus och hans tillstånd uppges vara stabilt.

En del experter hävdar att den senaste tidens hajattacker kan vara ett resultat av den brist på fisk som råder till följd av utfiskning.

Skrivet av: