Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Schwarzenegger gör film igen

- 24/01/2009, 08:03 -

Vännen Tom Arnold avslöjar Schwarzeneggers karriärplaner efter politiken.

Han har konstitutionen emot sig. Kaliforniens guvernör Arnold Schwarzenegger, som är utlandsfödd, har tidigare avslöjat sina presidentplaner. Men eftersom det ser ut som att nyvalde presidenten Barack Obama inte har någon lust att ändra på de politiska spelreglerna läcker nu vännen Tom Arnold uppgiften att Schwarzenegger går tillbaka till skådespelaryrket.

– Om allt går enligt planerna kommer vi, så fort Arnold lämnar posten som guvernör, att blida ett team med Jim Cameron igen och göra komedi. Jim säger att filmen kanske inte kommer att heta True Lies två – men den kommer att bli rolig, säger skådespelaren Tom Arnold till starpulse.com.

När Schwarzenegger blev vald till guvernör i Kalifornien 2003 efter en hård batalj med demokraten Gray Davis tog han en timeout från filmbranschen. 2006 fick han åter folkets förtroende, och kan därför inte väljas om till en tredje period. Vännen och medspelaren i True Lies, som kom 1994, Tom Arnold bekräftar Schwarzeneggers planer för sin nygamla yrkesroll.

Arnold, som nästan lever i symbios med The Gouvernator, är övertygad om att det inte blir några problem att värva honom. Schwarzenegger gjorde nämligen en roll i The Kid, som Arnold skrivit. Han spelade då mot Jamie Lee Curtis, som även spelade i True Lies.

Skrivet av: