Schwarzenegger chockade reporter

Guvernören Arnold Schwarzenegger bröt in i tevesändning och varnade för reporter.


SACRAMENTO. Kaliforniens guvernör Arnold Schwarzenegger pressas av låga opinionssiffror och en vikande konjunktur. Därför såg han sin chans att skoja med tevepubliken efter ett politiskt möte om finansstrategier.

NBC:s reporter Mike Luery stod utanför mötesrummet och intervjuade guvernörens pressekreterare Aaron Mclear, och kommenterade att hans kommande reformer för att möta finanskrisen med höjda skatter och nedskärningar kan bli svåra att sälja in då Schwarzenegger plågas av låga opinionssiffror.

Plötsligt rusade Schwarzenegger ut ur mötesrummet upp bakom reportern och tog kontroll över sändningen.

– Han vet inte vad han pratar om. Lägg märke till hur han jobbar. Ibland säger han saker som är lite galna, och det är då man måste rätta honom, sa Schwarzenegger skojfriskt i direktsändning, enligt NBC.

Se Schwarzeneggers teveinhopp nedan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

USA: Nya Iran-sanktioner att vänta

Migrationsverket begär mer till förvarsplatser

Migrationsverket når inte regeringens mål om 1 000 förvarsplatser för personer som ska återföras till utlandet. Myndigheten anser att de behöver mer pengar för att klara av uppdraget.

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

2 timmar sedan
I en ny undersökning av Verian, tidigare Kantar Sifo, på uppdrag av Bankomat​ kan man nu se att rekordmånga svenskar vill ha kvar möjligheten till kontantbetalningar även i framtiden.

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

3 timmar sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

3 timmar sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

3 timmar sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.