Nya bilder på Aznar och Dati

Spaniens förre premiärminister förnekar att han är far till Rachida Datis barn.


Rachida Dati är Frankrikes justitieminister och en av de mest profilerade personerna i Nicolas Sarkozys regering. När det stod klart att den ogifta 42-åringen med marockansk ursprung var gravid satte spekulationerna om vem som är far till barnet i gång. Rachida Dati själv vägrar att avslöja vem det är, utan nöjer sig med att säga att hennes privatliv är "komplicerat". När en marockansk tidning skrev att Spaniens förre premiärminister José Maria Aznar är pappa till barnet, tog den gifte 53-åringen det ovanliga steget att gå ut och förneka att så skulle vara fallet. Nu publicerar den spanske skvallertidningen Intervi tidigare opublicerade bilder på Aznar och Dati, tagna i mars utanför lyxrestaurangen Café de L'Esplanade i Paris. De båda ska även ha ätit middag tillsammans den 19 december – då i sällskap med Nicolas Sarkozy, hans fru, Carla Bruni och smörsångaren Julio Iglesias, rapporterar El Perodico de Catalunya.

Skrivet av:

Senaste nytt

Två döda hittade i bil i Malmöhamn

Montana får inte förbjuda Tiktok

Den amerikanska delstaten Montana får inte förbjuda den populära men omstridda appen Tiktok, något som var tänkt att ske vid årsskiftet. Ett förbud skulle strida mot konstitutionen, enligt en federal domare.

Ozonhål stängs senare än vanligt

Varje år i oktober-november skapas ett ozonhål över Antarktis. Årets hål började bildas flera dagar tidigare än vanligt och forskare befarar att det kommer stängas sent.

Ljög om assistansbehov – sju åtalas

Sju personer åtalas för grovt bidragsbrott då de ska ha överdrivit eller lämnat falska uppgifter om sitt hälsotillstånd, rapporterar SVT Väst.

Örike vill ha bort mobiler i skolan

1 timme sedan
Mobiler ska förbjudas i skolorna i Nya Zeeland, enligt premiärminister Christopher Luxon i den nya konservativa regeringen.

Svenska gäng svindlar i Norge

2 timmar sedan
Svenska kriminella gäng ägnar sig även åt bedrägerier i Norge, enligt den norska storbanken DNB. De har haft god framgång, säger Sebastian E. Takle, avdelningschef på bankens enhet för arbete mot nätbedrägerier till näringslivssajten E24.