Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sarkozy sparkar ex-flörten

Nyheter | 23/01/2009 11:15

Sarkozys justitieminister Rachida Dati duger inte längre.

Franska justitieministern Rachida Dati sparkades av Nicolas Sarkozy. Bara 21 dagar efter att hon blivit mamma till sin dotter Zohra.

Och nu läcker riktigt grisiga rykten ut från maktens korridorer. Först och främst sägs det att Sarkozy och Dati hade en romans på gång. Det har även spekulerats om självaste Sarkozy är pappa till Datis nyfödda dotter, skriver The Sun idag. Uppgifter som tydligen ska ha drivit Sarkozys fru Carla Bruni till vansinne.

Vem som är pappa är ännu inte bekräftat. Däremot har många rika hetingar avfärdas från listan över tänkbara fäder – däribland Gucci-miljardären Francois-Henri Pinault, den spanska tidigare premiärminister José-Maria Aznar och franske idrottsministern Bernard Laporte. Det enda som yppats av Dati själv är att hon just nu har ett "komplicerat privatliv". Det har även spekulerats att Dati har vänt sig till en dansk spermabank för att få hjälp med befruktningen.

Feministgrupper hävdar dessutom att Rachida Dati blivit utsatt för "systematisk mobbing" av Sarkozy.

Skrivet av: