- Foto: Tomas Oneborg/Scanpix

Sätter dit otrogna på teve - åkte dit själv

Chris Hansen är programledaren som filmar och sätter dit vuxna män när de träffar unga flickor. Nu har 51-åringen själv fastnat på film – när han är otrogen mot sin fru.


To catch a predator

Är ett amerikanskt tv-program som går på kanalen NBC. Programmet går ut på att en ung tjej sexchattar och stämmer träff med män över internet. När männen väl kommer hem till flickan möts dem av Chris Hansen och polisen.

Här kan du se ett klipp från programmet.

USA. Chris Hansen, 51, är programledare för det kontroversiella amerikanska tv-programmet To Catch a predator, där unga tjejer sexchattar med äldre män och stämmer träff. När männen väl kommer till platsen så filmas dem och arresteras.

Nu har Hansen själv råkat ut för besvärande kameraövervakning. Den gifte Hansen filmades av tidningen The National Enquirer när han var på en dejt med en 30-årig blond tv-reporter. Filmen blev startskottet för flera rykten som säger att de båda haft en hemlig affär i flera månader, bakom ryggen på Hansens fru Mary Joan, skriver New York Post.

Programledaren och hans älskarinna smygfilmades när de åt middag på det exklusiva hotellet Ritz-Carlton innan de gick upp till älskarinnans lägenhet.
Enligt källor ska en "omedelbar fysisk attraktion" uppstått när Hansen och tv-reportern träffats första gången.

Vad Hansens fru Mary Joan säger förtäljer inte historien.

/
/
/
/
USA
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgång väntas på börsen

Intrum sparar bort hundratals miljoner

Kredithanteringsföretaget Intrums vinst minskar och besparingsprogrammen utvidgas.

Stort vinstlyft för SEB

Ett högre räntenetto och ett större inflöde från finansiella transaktioner lyfter storbanken SEB:s vinst i första kvartalet mer än väntat. Men efterfrågan på krediter fortsätter dämpas av det höga ränteläget, enligt vd Johan Torgeby.

Ökad vinst för Volvo Cars

Volvo Cars vinst ökade rejält. Omsättningen gick dock ned. Var femte bil från Volvo är nu en elbil.

Lägre vinst för Husqvarna

Husqvarna, tillverkare av trädgårdsmaskiner, gjorde en vinst på 1 930 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 2 364 miljoner kronor samma period i fjol.

Morgonens nyheter 24 april

Här är morgonens nyheter i korthet.