Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sätter dit otrogna på teve - åkte dit själv

1 av 1

Tomas Oneborg/Scanpix

Nyheter | 01/07/2011 08:10

Chris Hansen är programledaren som filmar och sätter dit vuxna män när de träffar unga flickor. Nu har 51-åringen själv fastnat på film – när han är otrogen mot sin fru.

USA. Chris Hansen, 51, är programledare för det kontroversiella amerikanska tv-programmet To Catch a predator, där unga tjejer sexchattar med äldre män och stämmer träff. När männen väl kommer till platsen så filmas dem och arresteras.

Nu har Hansen själv råkat ut för besvärande kameraövervakning. Den gifte Hansen filmades av tidningen The National Enquirer när han var på en dejt med en 30-årig blond tv-reporter. Filmen blev startskottet för flera rykten som säger att de båda haft en hemlig affär i flera månader, bakom ryggen på Hansens fru Mary Joan, skriver New York Post.

Programledaren och hans älskarinna smygfilmades när de åt middag på det exklusiva hotellet Ritz-Carlton innan de gick upp till älskarinnans lägenhet.
Enligt källor ska en "omedelbar fysisk attraktion" uppstått när Hansen och tv-reportern träffats första gången.

Vad Hansens fru Mary Joan säger förtäljer inte historien.