Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Palin ljög om möte med ambassadör

Nyheter | 02/10/2008 21:01

Mediecirkusen kring vicepresidentkandidaten tycks aldrig ta slut.

Palins nästa blunder är här. Strax innan den första stora debatten mellan vicepresidentkandidaterna Sarah Palin och Joe Biden skakas McCain-kampanjen av ännu en skandal. Nya uppgifter visar att Palins samtal med den brittiske ambassadören aldrig ägde rum. Talet om mötet var bara båg.

Palins närmaste medarbetare har inför debatten mellan kandidaterna svarat på frågor om hennes erfarenheter av utrikespolitik. Bland annat listas ett flertal möten med utländska företrädare, där Storbritanniens ambassadör i Washington Sir Nigel Sheinwald pekas ut som en av dem, skriver Daily Mail.

Men nu visar det sig att Sheinwald inte har haft något att göra med Palin. Personer på den brittiska ambassaden har varit i kontakt med McCain-kampanjen och påpekat felaktigheterna. Felet uppstod redan då Sheinwald dök upp på en lista över ett möte som guvernör Palin anordnade. Sheinwald lämnade dock återbud i sista minuten, men han ströks aldrig från listan.

Den pinsamma uppgiften har läckt ut precis inför debatten mot Biden, skriver Daily Mail.

Skrivet av: